10:30 - 13:30 is onze studio helaas even GESLOTEN wegens interview over label installatie in Gorcums Museum-Gorinchem
Let op! Heb je iets nodig van onze studio en wil je niet voor niets voor de deur staan? BEL DAN EVEN!

We zijn in 2009 in Oktober begonnen met de verkoop van Hoooked zpagetti en uitgegroeid tot een studio met bijzondere materialen.

De verkoop op de twee open studio dagen per week is echt niet meer voldoende om er voor open te blijven.
Steeds vaker vind ik het jammer om andere dingen te moeten afzeggen als die belangrijk zijn voor ons werk als ze op die twee dagen vallen.

We verkopen meer online en tijdens onze workshops.
De aanvragen voor workshops nemen toe en veel mensen willen overdag voor het reizen. Omdat dit onze belangrijkste inkomsten zijn gaan we daarom op zaterdag ook cursusdagen plannen.

Vandaag is dat een interview over de afsluiting van de maanden in het Gorcums Museum.

We werken de komende maanden aan een flinke reorganisatie en opruiming van de studio. Er komen een paar aantrekkelijke uitverkoop dagen aan!

De fotoshoot met Nienke Wind en Timon Both Fotografie hebben ons nog beter laten inzien dat ons werk bijzonder is en dat we daar meer tijd voor willen hebben.

We werken aan een heel mooi concept waarover we veel te vertellen hebben. Dat willen we graag doen op Patreon voor (betalende) volgers, en vervolgens op onze website. Daarnaast verdient onze webshop extra aandacht omdat dat ook voor mensen verder weg belangrijk is.

De komende tijd zal ik wel weer meer tijd in onze etalages steken, omdat ik hoor dat mensen op ons dorp dat heel erg waarderen.

Al die ideeen kosten behoorlijk tijd, en lukt ons niet als ik twee dagen vooral gezellig met iedereen een praatje maak maar verder niets kan doen ;-) Dat begrijpt iedereen!

Blijf ons volgen! ook voor de koopjes- en weggeef tafel!

 

Leave a Comment