7 april, 9 mei-2 sept (niet t/m 9 september!)

Kunstproject met draden, expositie en textiel lab

Twee interactieve draden installaties, expositie en eigen Textiel lab in Gorcums-Museum en bibliotheek
Datum:
7 april, 9 mei-2 sept (niet t/m 9 september!)
Prijs:
vrij entree op woensdagen en met museumjaarkaart
Locatie:
Gorcums-Museum

Deel dit event:

event details

Mijn interactieve draden installatie in de Bibliotheek zal vanaf 7 April te zien zijn (tijdens openingstijden van de bibliotheek)

Op woensdag 9 mei is de eerste dag dat de andere draden installatie op de eerste etage in het museum in gebruik genomen wordt door bezoekers en leerlingen van bezoekende scholen. Dit werk heeft de zin en onzin van labels als onderwerp.

 

 

labels

Ook opent daar dan op dezelfde etage mijn aanvullende tentoonstelling en mijn Textiel lab dat langzaam vol zal komen met textiel experimenten en draden en waar regelmatig door mij artist-dates, workshops en tex-talks worden georganiseerd.

Op 2 september! sluiten we het Textiel lab dan weer af.

Kijk alvast op de agenda op onze website waar je steeds alle laatste informatie kunt vinden: https://www.ecotextilestudio.nl/calendar/

Op de agenda komt te staan op welke woensdagen ik scholen ga begeleiden en op welke woensdagen ik in mijn lab aan het werk ben en of ik daarbij bezoek heb om een dag samen te werken.

Ook vind je daar wat voor kennismakings-workshops er zijn tijdens de culturele route en of er aansluitend een tex-talk gepland is om verder te praten over textiel, fair trade en duurzaamheid.

Op woensdag en tijdens culturele route is het museum gratis te bezoeken zodat je regelmatig even kunt binnenlopen om de voortgang te volgen.